Licentiepunten KNGU

Wanneer je via de KNGU opleidingen een trainerslicentie hebt behaald, dien je binnen een bepaalde periode een aantal licentiepunten te behalen. Voor alle trainerslicenties is de looptijd 5 jaar. Coach in Sports helpt je daarbij om op tijd je licentie te kunnen verlengen.

Geaccrediteerd opleider

Coach in Sports is door KNVB, KNLTB, Nevobo en nu ook door KNGU aangewezen als geaccrediteerd opleider en geeft dus licentiepunten aan de bijgeschoolde trainers en coaches.

Programma’s voor turntrainers

Coach in Sports biedt verschillende programma’s aan voor turntrainers. Het volgen van ons programma is op meerdere manieren mogelijk:  

 1 op 1, coaching op afstand

Programma’s voor KNGU trainer/coaches met name die in het buitenland werken: 1 op 1 coaching, via stappenplan en videogesprekken: zonder te hoeven reizen! Meld je aan op de site van CoachinSports, bij Contact. Het programma voer je volledig autonoom uit, via internet, FaceTime audio en video. Je werkt in je eigen tempo en op je eigen locatie, waar je ook bent. Zie de link voor verdere informatie: https://opleidingen.kngu.nl/opleidingen/804549

https://opleidingen.kngu.nl/opleidingen/804549

 6 licentiepunten op afstand.

De start van ons programma is om beter inzicht te krijgen in jezelf als trainer. Wat voor trainer ben ik en en op welke manier ontwikkel ik mijzelf? Ontvang direct jouw profiel in je mail door onze vragenlijst in
te vullen. Dit is geheel vrijblijvend en geeft je al een mooi inzicht van jezelf als trainer. Na het invullen van de vragenlijst zullen we contact met je opnemen over het mogelijke vervolg van het programma.

Wat ga je leren?

Het leuke aan dit programma is; Je gaat direct met jouw eigen vraagstuk/aandachtspunten aan de slag. Geen algemene theorie maar een programma volledig gericht op jouw interesse. Voorbeelden waar jouw voorgangers mee aan de slag gingen:

  • Managen van Flow! Wat is flow en hoe houd je het in stand als het er is?
  • Managen van de voorbereiding van een nieuw seizoen. van A tot Z, van tactiek keuze en overleggen met je algemeen directeur tot scoutingsbeleid.
  • Het uitwerken van een visie op totaal-turnen, nieuwe stijl.

Bijscholing voor turnverenigingen

Dit programma kunnen wij ook uitvoeren voor een groep trainers van jouw turnclub. Wij denken hierin graag met je mee.  Neem hiervoor contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar een passend programma.