NEVOBO licentiepunten

Hoe begin ik?

De start van ons programma is om beter inzicht te krijgen in jezelf als trainer. Wat voor trainer ben ik en op welke manier ontwikkel ik mijzelf? Ontvang direct jouw profiel in je mail door onze vragenlijst in te vullen.
Begin met de vragenlijst
Dit is geheel vrijblijvend en geeft je al een mooi inzicht van jezelf als trainer. Na het invullen van de vragenlijst zullen we contact met je opnemen over het mogelijke vervolg van het programma.

Wat ga je leren?

Het leuke aan dit programma is; Je gaat direct met jouw eigen vraagstuk/aandachtspunten aan de slag. Geen algemene theorie maar een programma volledig gericht op jouw interesse.  Voorbeelden waar jouw voorgangers mee aan de slag gingen:

  • Managen van Flow! Wat is flow en hoe houd je het in stand als het er is?
  • Managen van de voorbereiding van een nieuw seizoen. van A tot Z, van tactiek keuze en overleggen met je algemeen directeur tot scoutingsbeleid.

Geen trainerslicentie?

Ook dan ben je van harte welkom deel te nemen aan ons programma. Je kan dan kiezen voor de online variant.

Bijscholing voor sportverenigingen

Dit programma kunnen wij ook uitvoeren voor een groep trainers van jouw sportvereniging. Wij denken hierin graag met je mee.  Neem hiervoor contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar een passend programma.