Het Coach in Sports ontwikkelprogramma begint met zelfinzicht.

Met het invullen van deze vragenlijst voltooi je de eerste stap op weg naar een betere trainer. Deze stap is volledig gratis en volledig vrijblijvend. Het geeft je alvast een mooi inzicht in jouw trainersprofiel. Deze ontvang je direct na het voltooien van de vragenlijst in je mail. Hoe je daarmee een betere trainer wordt? Dit leren wij jou in het vervolg van deze Online cursus.

Begin met de vragenlijst

Voor wie is deze online cursus / bijscholing

Deze online cursus en eventueel bijscholing is voor alle sporttrainers, van voetbaltrainer tot tennistrainer.

Wanneer je in het bezit bent van een licentie, kunnen wij licentiepunten toekennen na het succesvol afronden van ons programma. Voor een aantal sportbonden zijn we geaccrediteerd opleider, waardoor wij licentiepunten kunnen toekennen. Voor meer informatie hierover verwijs ik je door naar de pagina van jouw bond of sport.

Maar als je gewoon geïnteresseerd bent om het beste uit jezelf te halen ben je van harte welkom.

Trainersprofiel

Na het invullen van de vragenlijst ontvang je een trainersprofiel in je mail. Hierin staat jouw profiel en krijg je inzicht hoe je zelf leert en hoe je dit kan verbreden. Dit is mede gebaseerd op een onderzoek onder  diverse topcoaches die werden gevraagd hoe zij hun eigen ontwikkeling hadden aangepakt. Dat leidde tot een breed scala van verrassende uitkomsten.

Wat maakt deze cursus / bijscholing bijzonder?

Dit is een interactieve cursus / bijscholing die je volledig kan inrichten naar jouw eigen praktijk. Het programma is volledig online te volgen en te kan starten wanneer jij wilt.

Het is een actieve training zonder algemene theorie maar juist volledig gericht op jouw eigen praktijk. Wij willen laten zien dat leren ook leuk kan zien. Niet op de oude klassikale manier maar door middel van een programma volledig gericht op het individu. Mooi aansluitend op de kritiek die Jaap Stam had op de KNVB ‘Ik hou er niet van om in de schoolbanken te zitten’. Mocht je het hele artikel willen lezen: https://www.parool.nl/sport/jaap-stam-ik-hou-er-niet-van-om-in-de-schoolbanken-te-zitten~a3803228/

Begin met de vragenlijst

Het ontvangen van jouw trainersprofiel kan alleen als jij jouw email invult. N.B: dit adres wordt gebruikt om jou persoonlijk te informeren, mogelijke nieuwe producten en bij het starten van een ontwikkeltraject. Dat laatste bepaal jij zelf. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden.